Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Vuoden 2024 venepaikkavarauksien aikataulu:
- 15.1.2024 klo 10:00 - 2.4.2024 16:00 uudelleenvarauskausi viimevuotisille venepaikkojen varaajille.
- 8.4.2024 klo 10:00 alkavalla yleisellä varausjaksolla varattavissa ovat paikat jotka olivat viime kaudella vapaina, sekä myös paikat joita ei varattu uudelleen uudelleenvarauskauden aikana.


Savonlinnan venepaikkojen sähköinen varauspalvelu avattiin asiakkaillemme 15.1.2024. Palvelu on saanut suurta suosiota, kiitoksia aktiivisille asiakkaillemme. Suuri yhtäaikainen käyttäjämäärä on aiheuttanut valitettavasti hetkittäisiä hidastumisia varauspalvelussa ja pyydämmekin asiakkailtamme kärsivällisyyttä, jos joudutte hiukan odottamaan tai tekemään jopa varauksen uudelleen. Uudelleenvarauskausi kestää 15.3. saakka, joten viimevuotisien paikkojen varaamiseen on vielä runsaasti aikaa.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä numeroon 044 417 4053 tai palvelupisteisiimme:

https://www.savonlinna.fi/asiointi/palvelupisteet/

Huom! Kohdasta "TEE UUSI VARAUS" voit tehdä uuden varauksen vapaana olevaan paikkaan, silloin kun yleinen varausjakso on käynnissä.
Yleisen varausjakson ollessa käynnissä voit varata sekä vapaita paikkoja että vanhoilta varaajilta vapautuneita (uudelleenvaraamattomia) paikkoja.

Mikäli olet uusimassa edellisen kauden varaustasi, tee se etusivun kohdasta "OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN" uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä.
Uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä voit varata viime vuoden paikkasi uudelleen tulevalle, pian alkavalle kaudelle.

Oliko sinulla venepaikka viime vuonna? Ohjeet viime vuoden venepaikan uudelleenvaraukseen.

Huom! Kirjautuessa palveluun käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Lisätietoja venepaikoista Savonlinnan kaupungin sivuilta.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.